od Tomáš Neugebauer » ned lis 16, 2008 6:19 pm
BOZP přímo pro cukrářství neexistuje. BOZP je velmi široká oblast zahrnující technickou bezpečnost, hygienu práce, ergonomii atd., a proto je pro každou firmu specifická (jedinečná). Při stanovení požadavků BOZP v každé firmě je nutné vycházet z konkrétních podmínek, tedy z vyhledání a vyhodnocení rizik při práci, na základě kterých se příjmou potřebná opatření k zajištění BOZP. Doporučuji obrátit se na některou odborně způsobilou osobu v prevenci rizik (dříve bezpečnostní technik), která vám jistě podle konkrétních podmínek ve vaší firmě dokáže poradit jak postupovat při zajišťování BOZP.
BOZP přímo pro cukrářství neexistuje. BOZP je velmi široká oblast zahrnující technickou bezpečnost, hygienu práce, ergonomii atd., a proto je pro každou firmu specifická (jedinečná). Při stanovení požadavků BOZP v každé firmě je nutné vycházet z konkrétních podmínek, tedy z vyhledání a vyhodnocení rizik při práci, na základě kterých se příjmou potřebná opatření k zajištění BOZP. Doporučuji obrátit se na některou odborně způsobilou osobu v prevenci rizik (dříve bezpečnostní technik), která vám jistě podle konkrétních podmínek ve vaší firmě dokáže poradit jak postupovat při zajišťování BOZP.