BOZP v potravinářství

k bezpečnosti práce, předpisům, pracovním podmínkám, hygieně práce
Uživatelský avatar
Janca
New member
Příspěvky: 1
Registrován: ned lis 16, 2008 9:50 am

Příspěvek od Janca »

Dobrý den, chci se zeptat na BOZP v potravinářství (přesněji v cukrářské výrobě). Existuje BOZP určena přímo pro cukrářství a kde ji najdu. Děkuji předem za odpoveď
Tomáš Neugebauer

Příspěvek od Tomáš Neugebauer »

BOZP přímo pro cukrářství neexistuje. BOZP je velmi široká oblast zahrnující technickou bezpečnost, hygienu práce, ergonomii atd., a proto je pro každou firmu specifická (jedinečná). Při stanovení požadavků BOZP v každé firmě je nutné vycházet z konkrétních podmínek, tedy z vyhledání a vyhodnocení rizik při práci, na základě kterých se příjmou potřebná opatření k zajištění BOZP. Doporučuji obrátit se na některou odborně způsobilou osobu v prevenci rizik (dříve bezpečnostní technik), která vám jistě podle konkrétních podmínek ve vaší firmě dokáže poradit jak postupovat při zajišťování BOZP.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy zaměstnanců k BOZP...“